Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتاب صوتی «مرگ ایوان ایلیچ» نوشته لئو تولستوی، با صدای مهیار ستاری و انتخاب موسیقی رامین وطن‌نیا، در نوین کتاب گویا منتشر شد.

پذیرش مرگ و بیماری از مهم‌ترین بن‌مایه‌های «مرگ ایوان ایلیچ» است که تولستوی توانسته آن را به خوبی نشان دهد.

هنگامی که ما با بیماری‌های دشوار و پیچیده مواجه می‌شویم، چطور می‌توانیم آن را هضم کنیم؟ آیا در ابتدا دیگران را مسبب این اتفاق می‌دانیم؟ یا به سرزنش خود می‌پردازیم؟ این‌ها سوالات مهمی است که در اثر تولستوی به آن پرداخته شده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایوان ایلیچ، مرد مشهور و معتبری است که در بستر بیماری افتاده و مسیر طولانی و عجیبی را برای پذیرش بیماری طی می‌کند. او حتی میان خود و خدایش قرارومدارهایی می‌گذارد تا اگر از بیماری خلاصی یافت، به آنها پایبند شود. شاید خیلی از ما نیز در مواجهه با بیماری خود یا اطرافیان‌مان چنین مسیرهایی را طی کرده باشیم و در نهایت به پذیرش بیماری و کنار آمدن با آن رسیده باشیم.

تولستوی در این اثر توانسته دنیای بیمار محتضری را نشان دهد که برای پذیرش مساله خود تلاش می‌کند. او در این مسیر به اشتباهات زندگی خودش نیز پی می‌برد.

گرچه تاکنون این کتاب بارها ترجمه شده، اکنون موسسه نوین کتاب گویا این اثر را در قالب کتاب صوتی با صدای مهیار ستاری، از گویندگان باسابقه رادیو و هنر دوبله، منتشر کرده است. یکی از تخصص‌های مهیار ستاری، خواندن کتاب صوتی است و تاکنون بیش از بیست عنوان کتاب از او در نوین کتاب گویا منتشر شده.

«مرگ ایوان ایلیچ» نوشته لئو تولستوی با ترجمه یوسف قنبر از انتشارات قطره، با صدای مهیار ستاری روایت شده که رامین وطن‌نیا، آهنگساز و نوازنده، انتخاب موسیقی آن را بر عهده داشته است. این اثر در ۲ ساعت و ۵۹ دقیقه در موسسه نوین کتاب گویا منتشر شده است.

۵۷۵۷

کد خبر 1530418

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رمان معرفی کتاب بازار کتاب ادبیات جهان ادبیات داستانی کتاب صوتی مرگ ایوان ایلیچ نوین کتاب گویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۴۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات چندجانبه به قالیباف، چند ساعت مانده به انتخابات دور دوم /اشتراکات حداقلی در لیست های چندگانه اصولگرایانه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شمارش معکوس برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم آغاز شده است تا آن‌طور که محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفته، ۹۰ کاندیدای این انتخابات برای تصاحب ۴۵ کرسی بلاتکلیف مجلس دوازدهم با یکدیگر رقابت کنند؛ رقابتی که در ۲۲ حوزه و ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود.

همچنین بنابر گفته محسن اسلامی، انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

چهره‌های مشترک در لیست‌های اصولگرایانه

مهمترین حوزه انتخابیه در دور دوم انتخابات حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات است که تکلیف ۱۶ کرسی آن هنوز مشخص نشده است و براساس اعلام وزارت کشور، احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، زهره طبیب‌زاده، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سید مرتضی محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سید نظام الدین موسوی، فاطمه قاسم‌پور، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجرلو و غلامحسین رضوانی، ۳۲ کاندیدایی هستند که برای نشستن بر ۱۶ صندلی باقیمانده تهران با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

پراکندگی این ۳۲ کاندیدا در لیست های انتخاباتی که تا امروز منتشر شده است حکایت از آن دارد که طیف های مختلف اصولگرا نتوانسته اند بر سر ۱۶ کاندیدای مورد حمایت به یک اجماع و وحدت برسند. برهمین اساس نیز پیش بینی می شود در دور دوم انتخابات نیز به مثابه دور اول هیچکدام از لیست ها رأی نیاورده و افرادی از لیست های مختلف راهی پارلمان شوند .

رزما، جبهه مردمی ایران قوی، لیست مشترک شورای ائتلاف و پایداری، حزب اُمنا، حزب جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، جامعه اسلامی مهندسین و شورای وحدت از حمله احزابی هستند که در چند روز اخیر لیست‌های خود را منتشر کردند.

بررسی فهرست‌های منتشر شده از سوی سه لیست انتخاباتی شانا، اُمنا، رزما و شورای وحدت نشان از آن دارد که محمد سراج و حسین صمصامی دو کاندیدایی هستند که در مورد آنها اشتراک نظر دارند. مهدی شریفیان نیز تنها در لیست مشترک شانا-پایداری و حزب اُمنا به چشم می‌خورد و ابوالقاسم جراره و صالح اسکندری کاندیداهای مشترک دو حزب جامعه اسلامی مهندسین و اُمنا هستند.

از سوی دیگر ۱۱ داوطلب میان اُمنا و شورای وحدت مشترک هستند که اسمای آنها به این شرح است: «احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالقاسم جراره، زینب قیصری، ریحانه اخلاقی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سید مرتضی محمودی، سید نظام الدین موسوی و عطا بهرامی.»

همچنین، رزما، شورای وحدت و شانا بر سر ۳ نامزد انتخاباتی با یکدیگر اشتراک نظر دارند که عبارتند از؛ «زهره سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی و علی‌اصغر پورمحمدی.»

رزما دو تکه شد؟

لیست های منتشر شده البته لیست قطعی نبودند و برخی از آنها به فاصله ای کوتاه با تغییراتی همراه شد. آنچنان که بعد از انتشار لیست امنا، طیفی از اعضای رزما، تشکل انتخاباتی حسین الله کرم به لیست منتشر شده معترض شده و لیستی جدا منتشر کرده و در بیانیه‌ای نوشتند: «با توجه به اینکه لیست امنا با همکاری برخی اعضای رزما اعلام شده و در لیست ارائه شده تعدادی افراد که در دوره نمایندگی در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی شائبه تخلفات مالی درباره آنان مطرح است و به همین دلیل غیر انقلابی و با هزینه‌های تبلیغاتی در انتخابات موجب خدشه در نام و پیشینه پیشکسوتان و رزمندگان دفاع مقدس شده‌اند، ما برخی از اعضای شورای مرکزی رزما نسبت به ائتلاف با امنا اعتراض خود را اعلام و لیست شانزده نفره خود را برای دور دوم انتخابات حوزه تهران، ری، اسلامشهر و پردیس منتشر و از مردم انقلابی خصوصا پیشکسوتان دفاع مقدس و جریانات حزب اللهی درخواست می‌کنیم به نمایندگان اصلح و انقلابی اعتماد و رای خود را جهت اعتلای اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی و امامین انقلاب به لیست پیوست بدهند.»

مخالفت دوجانبه با قالیباف

از دیگر نکات بارز در روزهای اخیر که با تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای دور دوم گره خورده، مخالفت ها با ریاست قالیباف بر مجلس آینده از یک سو و نقد دوران ۴ ساله ریاست او بر مجلس یازدهم از سوی دیگر است.

اگرچه مخالفت‌ برخی اصولگرایان با حضور قالیباف در قامت ریاست مجلس دوازدهم، از پیش از آغاز رقابت‌ها در اسفندماه ۱۴۰۲، بالا گرفته بود اما در طی این مدت، بر آتش این مخالفت‌ها دمیده شده و منتقدان ریاست قالیباف از هر فرصتی برای ابراز مخالفت خود استفاده می‌کنند.

مانند سید نظام‌الدین موسوی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس یازدهم که در نشست انتخاباتی ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب(امنا)، با حمله به قالیباف گفت: «مردم به هیچ جریان و شخصی چک سفید امضا نداده‌اند. امنا به دنبال اختلاف افکنی نیست فقط به نظام و رهبری وا نقلاب تعهد دارد ‌و همچنین برنامه هم دارد. لیست امنا انسجام گفتمانی خوبی دارد و گروههای مختلف به دلیل مستقل بودن امنا و برخوردار بودن از منطق به دنبال قیچی کردن و تخریب هستند. کسانی که تا دیروز مرزبندی با رییس فعلی مجلس داشتند امروز کنار آن بر علیه جریان امنا هستند.»

بیژن نوباوه، وطن عضو لیست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب (امناء) برای انتخابات مجلس دوازدهم، هم در بخشی از گفتگوی خود با ایرنا در خصوص اعمال نفوذ مشاوران محمدباقر قالیباف در میان نمایندگان مجلس گفت: «دولت برمبنای تجربه لوایح را به شکل متعادل می‌بندد. نماینده ممکن است در مواردی مخالفت کند اما این تعادل می‌تواند هم نظر دولت و هم مجلس را تأمین کند. اما در بسیاری از مواقع می‌بینیم دست‌هایی بیش از مطالبات نمایندگان در کار است یعنی افرادی که نمی‌خواهم اسم ببرم مشخصا در بودجه دخالت می‌کنند. مشاوران رئیس مجلس هر بودجه ای را بررسی می‌کنند نمی‌دانم این موضوع قانونی است یانه؟ می‌آیند و می‌روند و اینقدر طول می‌دهند که نماینده به چیزی رأی می‌دهد که نمی‌خواهد. اینجا قدرت و اختیار نماینده است که سلب می‌شود و این خطر است. من در سه دوره‌ای که در مجلس بودم متاسفانه این را دیدم. خیلی مواقع با آنها برخورد کردم و مقابل آنها ایستاده‌ام باید همه نمایندگان در مقابلش موضع داشته باشند.»

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903893

دیگر خبرها

  • همبرگر جیرجیرک برای مردم، استیک برّه برای «نخبگان» / با طراح «بردگی نوین جهانی» آشنا شوید+عکس و فیلم
  • حملات چندجانبه به قالیباف، چند ساعت مانده به انتخابات دور دوم /اشتراکات حداقلی در لیست های چندگانه اصولگرایانه
  • قسمت اول «مهربان» امشب ساعت ۱۹ از خبرگزاری مهر منتشر می‌شود.
  • کتاب «شناسایی آسیب‌ سازه‌ها» در اردبیل منتشر شد
  • اوقات شرعی نوزدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کتاب میریام؛ خاطرات سیده رباب صدر منتشر شد
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فوت یک بیرجندی بر اثر سقوط در چاه فاضلاب
  • اوقات شرعی اهواز، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳